preloader
Діяльність ПрАТ «УКРПРОФТУР» під час військового стану

Діяльність ПрАТ «УКРПРОФТУР» під час військового стану

Протягом двох тижнів 70 переселенців із зони бойових дій отримали можливість безкоштовно відпочити та оздоровитись на Шацьких озерах у пансіонаті «Шацькі озера» ПрАТ «Волиньтурист» ПрАТ «УКРПРОФТУР». Така акція стала можливою завдяки співпраці Федерації професійних спілок України, ПрАТ «УКРПРОФТУР» з італійськими організаціями NEXUS ER, AUSER ER  та організацією CGIL (Європейська конфедерація профспілок та Міжнародна конфедерація профспілок та інші профспілкові партнери) в рамках реалізації проекту «Солідарність: надзвичайна ситуація і солідарність з народом України». До речі, італійські профспілки повністю й профінансували відпочинок внутрішньо переміщених осіб, що включає в себе проживання, триразове харчування та розваги. Серед тих, хто отримав можливість відпочити у пансіонаті «Шацькі озера» – найбільш вразливі групи переселенців, включаючи жінок, дітей, людей похилого віку та людей з інвалідністю.

Президент ПРАТ «УКРПРОФТУР» Стрілець Сергій

«Коли розпочалась війна, Міжнародна конфедерація праці, Міжнародна конфедерація профспілок звернулися до нас з пропозицією допомоги. Оскільки Україна має на меті стати частиною Євросоюзу, а наша профспілка подала заявку на вступ до Міжнародної конфедерації профспілок, саме оця співпраця і дала можливість реалізації багатьох благодійних проєктів. ПрАТ «Волиньтурист»,  як одна з організацій системи акціонерного товариства «Укрпрофтур» надала прихисток переселенцям для відпочинку, котрі сьогодні змушені покинути свої домівки або через постійні бойові дії, або через окупацію. На сьогодні відпочинок таких людей забезпечують в Україні в Івано-Франківській, Тернопільській областях та Волині. Так, на Прикарпатті на туристичній базі «Верховина» відпочиває 300 дітей, на базі «Косів» – 200 дітей протягом цілого літа. А «Волиньтурист» надає послуги сімейного відпочинку та оздоровлення. І хто б що не казав, ми вважаємо, що перебування переселенців тут є безпечним, адже Європа – поряд. Відзначу, що ми не зупинялися ні на один день у своїй роботі, аби надати прихисток людям що постраждали вій війни, розвозимо гуманітарну допомогу, медикаменти в зону бойових дій, надаємо фінансову підтримку членам профспілок», – зазначив Сергій Стрілець, президент ПрАТ «УКРПРОФТУР».

У пансіонаті «Шацькі озера» ПрАТ «Волиньтурист» для якісного відпочинку переселенців чекали комфортні та сучасні номери (2- та 3-місні, з телевізорами, холодильниками та кондиціонерами), комплексне триразове харчування та культурно-оздоровча програма.

«Окрім цього, з початком війни, у березні в пансіонаті ми організували перебування переселенців, котрі їхали з зони бойових дій до Польщі чи інших європейських країн. Тут вони могли перепочити стільки, скільки було потрібно. Тепер же надаємо переміщеним особам можливість безкоштовно оздоровитись. Таким чином ми виконуємо дві місії – працюємо, сплачуємо податки та надаємо переселенцям можливість відпочити».

Більшість переселенців, котрі отримали можливість оздоровитись на Світязі, вперше побували на Волині, знайшли прихисток, почали нове життя. І переконані, що після війни обов’язково ще повернуться сюди аби відпочити вже у мирній Україні.

Разом до спільної перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *