preloader
СТАРТУВАВ ДИТЯЧИЙ ЛІТНІЙ СЕЗОН ОЗДОРОВЛЕННЯ

СТАРТУВАВ ДИТЯЧИЙ ЛІТНІЙ СЕЗОН ОЗДОРОВЛЕННЯ

Підготовлена матеріальна база та інфраструктура комплексів системи АТ «Укрпрофтур» дозволяє прийняти на оздоровлення туристів і туристичні групи дітей шкільного віку відповідно до проведених тендерних конкурсів  «Прозоро» на літній сезон відпочинку.

Для належного туристичного відпочинку в дитячих комплексах ТОК «Тиса» (директор Луцук Любов Миколаївна), ОК «Сонячний промінь» (директор Беспаленко Ірина Володимирівна), ТК «Прикарпаття» (директор Парипа Іван Васильович), ТОК «Синевирське озеро» (директор Скопич Наталія Михайлівна), ТОК «Нарцис» (директор Чулей Ольга Юріївна), ТОК «Карпати» (директор Юрик Микола Іванович), ОК «Лісовий» (директор Кіндрат Іван Васильович), ДОК «Придніпровський» (директор Лубнін Олександр Олексійович) і ДЗО «Збруч» (директор Лихо Марія Степанівна) розроблені спеціальні розвиваючі та розважальні програми, оздоблені дитячі та спортивні майданчики, бібліотеки, літні відкриті кінотеатри. Складені цікаві виїзні екскурсійні програми, веселі захоплюючі подорожі та скаутські походи у колі нових друзів. Діти познайомляться з новими видами спорту та мають змогу взяти участь у різних спортивно-туристичних змаганнях.

Для дитячих оздоровчих комплексів санаторного типу – ДЗСТ ЛОК «Верховина» та ДЗСТ ЛОК «Карпатські зорі» (директор Шипчук Василь Васильович), ОК «Черемош» (директор Лангеман Вікторія В’ячеславівна), ОКСТ «Очаків» (директор Христенко Наталія Миколаївна) на дітей чекає кваліфікований професійний медичний персонал, цілодобовий медпункт, розроблені спеціальні лікувальні програми з комплексним оздоровленням заняттями з різних видів спорту, лікувальна фізкультура, мінеральні води,  різні оздоровчі масажні комплекси та ряд індивідуальних  профілактичних процедур.

В усіх дитячих оздоровчих комплексах системи АТ «Укрпрофтур» оснащені за відповідними нормами просторі їдальні. На дітей чекає смачне 4-5 разове харчування та корисне меню для їх повноцінного харчування. Території усіх оздоровчих таборів знаходяться під цілодобовою охороною. На власних оздоблених пляжах працюють пильні інструктори-рятівники. Для груп дітей надаються автобуси для зустрічі та відправки відпочиваючих туристів на залізничні вокзали.

Відомо, що оздоровчий активний відпочинок сприяє розвитку творчої дитячої особистості та виявлення лідерських якостей дитини. Саме тому, в літніх оздоровчих комплексах системи                             АТ «Укрпрофтур» увесь відпочинок триває у дусі різноманітних захоплюючих змагань, на дітей чекають запальні тематичні вечірки, можливість проявити акторську майстерність, різноманітні майстер-класи, веселі конкурси та святкові вистави за програмами розробленими кваліфікованими фахівцями, в комплексі супутніх оздоровчих заходів та багато цікавих екскурсій, в т.ч. автобусних, пішохідних, гірських та купання у водоймах…

Одночасно запрошуємо туристів і батьків спільно із дітьми на оздоровчий сімейний відпочинок до пансіонатів «Шацькі озера» Волинська область (директор Заяць Федір Федорович) і «Поділля» Хмельницька область (директор Арнаут Володимир Михайлович) та морських оздоровчих комплексів Азовського моря ОК «Парус» Запорізька область (директор Коломоєць Олександр Васильович) та Чорного моря ОКСТ «Очаків» Миколаївська область.

Правління АТ «Укрпрофтур» робить все можливе для того, щоб надати найширші можливості для оздоровлення усіх верств населення. В цьому сезоні літнього оздоровлення ми маємо можливість для сімей та дітей з родин учасників і загиблих воїнів АТО  – надати знижку в розмірі до 15 %  від загальної вартості  послуг проживання в усіх профспілкових туристичних закладах системи АТ «Укрпрофтур».

Завжди Вам раді! Довіряйте професіоналам!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *