preloader
ХХІІІ МІЖНАРОДНА ТУРИСТИЧНА ВИСТАВКА UITT: «УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ»

ХХІІІ МІЖНАРОДНА ТУРИСТИЧНА ВИСТАВКА UITT: «УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ»

29 березня 2017 у Міжнародному виставковому центрі відбулося офіційне відкриття ХХІІІ Міжнародної туристичної виставки UITT: «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм» за участі державних структур, дипломатів, провідних представників туристичного бізнесу та поважних закордонних гостей.

На офіційному відкритті були присутні Секретар Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Романова А.А., Директор Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ліптуга І.Л., Заступник голови Київської міської державної адміністрації Резніков О.Ю. та інші посадові особи, представники дипломатичного корпусу таких країн як Албанія, Болгарія, Індонезія, Білорусь, Єгипет, Грузія, Угорщина, Туреччина, Палестина, Індія, Китай, Об’єднані Арабські Емірати, Узбекистан, Сербія та ін.

АТ «Укрпрофтур» було роздано тисячі рекламних матеріалів та проведено безліч консультаційних перемовин щодо обміну досвідом та розвинення подальшої плідної співпраці з розвитку внутрішнього туризму. У цьому році виставкова площа значно збільшила свої маштаби у порівнянні з минулими роками. Завдяки цьому Товариство мало нагоду ознайомити учасників виставки з роботою сервісу онлайн бронювання «Ukrtour.pro» та запропонувати співпрацю зацікавленим колегам та надати їм інформаційні та рекламні матеріали та охопити Львівську, Закарпатську, Одеську, Чернівецьку, Херсонську, Запорізьку, Миколаївську, Чернігівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Харківську та багато інших туристичних областей та регіонів, що були представлені окремими стендами. Усім були надані інформаційні та рекламні матеріали. Також оператор «УКРТУР», 30 березня мав нагоду представити у ході презентації, найбільшу в Україні мережу власних готелей приватного акціонерного товариства “УКРПРОФТУР”. Давидюк А.С. – начальник відділу маркетингу ПрАТ «УКРПРФТУР» власно презентував на великому екрані тисячам відвідувачів послуги сервісу онлайн бронбвання «Ukrtour.pro» та ознайомив з усіма супутніми послугами. Проводив перемовини по питанням внутрішнього туризму з великою кількістю туристичних агентств та туристичних операторів України та інших країн. На спільному стенді України були представлені наші рекламні матеріали найбільших готельних комплексів та сервісу онлайн-бронювання «Ukrtour.pro».

В рамках туристичної виставки UITT 2017, цього року взяло участь понад                       300 компаній з 30 країн світу, була дуже насичена програма ділових заходів, круглих столів, семінарів та конференцій, організованих лідерами туристичного ринку. Ми з нашими колегами та партнерами проводили жваві дискусії щодо розвитку активного відпочиноку в Україні, отримати актуальні пропозиції, познайомитись з Асоціацією активного туризму Ukrainian Adventure and Ecotourism Association, дізнатися про екотуризм, нові туристичні маршрути та приклади успішної співпраці.

Дуже вдячні організаторам і колегам, за надану можливість зустрітися із нашими колегами та клієнтами.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *