preloader
З нагоди 30-річчя від дня заснування ПрАТ «УКРПРОФТУР»

З нагоди 30-річчя від дня заснування ПрАТ «УКРПРОФТУР»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

З нагоди 30-річчя від дня заснування ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРПРОФТУР» прийміть від апарату Правління ПрАТ «УКРПРОФТУР» та мене особисто найкращі привітання та побажання.

Пройдений шлях створення й  становлення  ПрАТ «УКПРОФТУР» був і є не легким, але водночас насиченим різними подіями.  30 років –  це велике і послідовне надбання щоденної роботи, де основними нашими завданнями є збереження існуючої мережі туристсько-оздоровчих закладів, поліпшення умов проживання, харчування та розширення асортименту послуг, залучення інвестицій для розвитку матеріально-технічної бази, збереження кадрового потенціалу та підвищення соціальної захищеності працюючих.

Сьогодні не можна оминути та не сказати теплі слова вдячності про тих працівників Товариства, які своєю повсякденною, напруженою працею в складних умовах забезпечують позитивні результати роботи. Щира подяка усім працівникам за багаторічну сумлінну працю та  вагомий особистий внесок у розвиток туризму.

Цього святкового дня прийміть мої щирі побажання міцного здоров’я, наснаги, творчих планів, задумів і невичерпної енергії у втіленні їх у життя задля зміцнення і розбудови нашої рідної України.

Щиро бажаю  усім добробуту, сімейного затишку та тепла! Нехай  віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

З повагою
ПРЕЗИДЕНТ ПрАТ «УКРПРОФТУР»
СЕРГІЙ СТРІЛЕЦЬ

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *