preloader
Засідання Всеукраїнської ради церков

Засідання Всеукраїнської ради церков

Сьогодні, 30 вересня 2021 року на Рівненщині відбувається виїзне засідання Всеукраїнської ради церков. Такий захід загальнодержавного масштабу Рівненщина приймає вперше. До регіону з’їхалися усі  керівники всіх найбільших релігійних конфесій. Головна тема засідання Всеукраїнської ради церков – «Сімейні цінності».

Крім того присутні міністр МВС Денис Монастирський, міністр соціальної політики Марина Лазебна, Голова Державної служби України з етнополітики та свободи совісті Олена Богдан, заступник міністра молоді та спорту Марина Попатенко, голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко та Президент ПрАТ «УКРПРОФТУР» Сергій Стрілець.

На даному  засіданні сімейні цінності презентують, як національну ідею. Сьогодні багато сімей роз’єднані: подружжя нерідко розлучаються навіть після багатьох років спільного життя; чимало є сімей, де один із батьків їде на заробітки закордон, діти залишаються без мами, без тата. Щоб зберегти цілісність держави, її міць, щоб вона могла розвиватися, ми повинні зміцнювати сім’ю, захистити її. Заходи, які відбувають зараз в рамках виїзного засідання Ради церков присвячені саме  цій ідеї».

Виїздне засідання Всеукраїнської Ради Церков проходить в Острозькій Академії.

Також у програмі висадка дерев біля Перинатального центру у Рівне, візит на підприємство сім’ї Мединських та зустріч з представниками християнських багатодітних сімей в римсько-католицька Парафія С. Йоана Павла ІІ – місія до народів.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *